Resenholm Byg & Montage

Renovering

Trænger din bolig til en renovering?

Det kan gælde for dig som har hus, etageejendom eller måske en bygning, der er tilknyttet din virksomhed. Når det kommer til boligrenovering, står vi hos altid klar til at hjælpe dig. 

Hos ResenHolm Byg & Montage er nøgleordet erfaring. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren håndværker tilknyttet dit renoveringsprojekt, så du ikke skal bekymre dig om det endelige resultat.

Hvis du ønsker professionelt og kvalitetsbevidst håndværk leveret til tiden, så har du altså fat i de rette.

Når du samarbejder med os hos ResenHolm Byg & Montage, gør vi meget ud af at du gennem hele forløbet, skal føle dig i trygge hænder. Vi er lydhør for dine ønsker og af erfaring ved vi, at vi får det bedste resultat, ved at kombinere vores mange års erfaring med netop dine ønsker.

Når du vælger os som din byggepartner, får du en kyndig rådgiver, der altid står klar til at svare på dine spørgsmål og overvejelser omkring projektet. Vi rådgiver dig i alt fra valg af materialer til opdeling af rum, men altid med dine ønsker og behov som førsteprioritet.

facaderenovering Skagen 3facaderenovering Skagen 21
Facaderenovering af hus i Skagen

Søg inspiration inden du renoverer

En dårlig planløsning af din bolig kan resultere i en frustreret hverdag. Det ligger også højt på listen over årsager til, at folk ønsker at flytte fra deres bolig. En renovering af boligen, i form af en omstrukturering af planløsningen, kan være et godt og markant billigere alternativ, end at skulle bygge fra nyt.

Du kan ved at optimere din planløsning fremtidssikre din bolig, og vælger du en fleksibel planløsning, får du en bolig der kan rumme at familieforholdene forandrer sig.

Oftest er det slet ikke så svært at optimere sin planløsning i boligen. F.eks. kan du:

  • Skille dig af med ikke-bærende skillevægge og gøre døråbninger større. På denne måde åbnes boligen mere op.
  • Sammenlæg små enkeltværelser, så der derved bliver færre, men meget større værelser i boligen. Det anvender vi f.eks. rigtig meget i køkkenalrum, som oftest er boligens samlingssted.
  • Installation af vinduer i den mørkere del af boligen. Luk sollyset indenfor.
  • Har du en bolig i mere end ét plan, og har du besluttet dig for at renovere, kan det ofte være en god idé at kigge på trappens placering. Trapper fylder meget og kan ved omrokering ofte åbne op for dele af huset der før ikke har været benyttet grundet trappens placering.

Find inspiration fra vores tidligere projekter

Ekstra værelse på 1. sal 

Sommerhusbyggeri