Resenholm Byg & Montage

Nybyg

Hvis du drømmer om at sætte dit helt eget præg på dit hus, og som kan opfylde alle dine krav til plads og rumdeling, og hvad du ellers har af ønsker, så er et nybyggeri det rette valg for dig. Når du har fundet en byggegrund, og du mener at være klar til at føre drømmen om din nye bolig ud i livet, så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven hos ResenHolm Byg & Montage. 

Fordelene ved et nybyggeri

Der er rigtig mange fordel ved nybyg. For det første får du lov til at sætte dit helt eget præg på dit kommende hjem, og med masser af byggegrunde der årligt bliver sat til salg, er der rig mulighed for at finde en byggegrund, som lever op til dine krav til boligens størrelse og beliggenhed.  

Derudover er der også andre fordele såsom energibesparelser og et lavt vedligeholdelsesniveau. Nybyggede huse skal leve op til nogle nye energikrav, som er med til at sikre et bedre og sundere indeklima for dig og din familie. 

Få ro i sjælen med nybyg

Med nybyg får du ro i sjælen, der går nemlig mange år, før du skal bekymre dig om vedligehold på din nye bolig. Ved nybyg har du mulighed for selv at vælge materialer, men du er altid velkommen til at rådføre dig hos os, så vi kan hjælpe dig med at finde de materialer, som giver huset og dig størst værdi over tid.  

Find inspiration fra vores tidligere projekter

Ekstra værelse på 1. sal 

Sommerhusbyggeri