Resenholm Byg & Montage

Om os

Om Resenholm Byg & Montage

Hos ResenHolm Byg & Montage er vi et håndværksfirma der udfører alle former for tømrer- og murer- og maleropgaver. Virksomheden er i dag 12 år gammel, men vi har hver især arbejdet med håndværk hele vores liv. Det spændende ved netop vores virksomhed er, at vi har baggrunde i hhv. tømrer- og murerfaget og kan derfor varetage hele byggeprocessen uden at skulle uddelegere arbejdet.
Når det i tilfælde ellers bliver nødvendigt, har vi faste samarbejdspartnere i både VVS og el-branchen, som besidder de samme værdier som os, nemlig at yde høj service og top kvalitet frem for alt.

Vi går meget op i at vores arbejde bliver udført ordentligt, og at der ikke bliver sjusket med opgaverne og dermed det endelige resultat. Vi vil i alle kundeforhold yde bedst mulig service – og på alle kundeopgaver bestræbe os på at levere kvalitetshåndværk i absolut topklassen. 

renovering mursten
Køkken malerarbejde

Kunden og opgaven i fokus

Hos ResenHolm Byg & Montage er kunden og opgaven i fokus, og sammen får vi altid det bedste resultat.
Gældende for alle vores opgaver er, at vi altid bestræber os på at:

  • Levere den bedste rådgivning og kvalitet til kunden
  • Levere ydelsen til konkurrencedygtige priser
  • Levere et produkt som lever fuldt op til kundens forventninger

Hos ResenHolm Byg & Montage ved vi hvad godt og solidt håndværk er og betyder. Vi sikrer os altid at have de bedst mulige evner og håndværk hos vores medarbejdere. Vi går op i vores kunder – og vores arbejde!